U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


Jospin haalt geld bij grote bedrijven
De Franse regering denkt in 1998 de criteria voor de Economische en Monetaire Unie te zullen halen en wenst dat de euro op tijd wordt ingevoerd. Dit jaar mikt zij op een overheidstekort van 3,1 3,3 procent. Grote bedrijven en departementen worden daarvoor aangeslagen. De regering-Jospin, die dit vanmorgen meedeelde, ontziet gezinnen.


E C O N O M I E :


Grote fusie van twee regionale Duitse banken
Twee van de grootste Duitse regionale banken, Bayerische Vereinsbank en Bayerische Hypotheken- und Wechselbank, hebben vanochtend aangekondigd te fuseren. De Beierse combinatie wordt de op een na grootste Duitse bank, na Deutsche Bank.


H O O F D A R T I K E L :


Weg van de hype
Nieuwe media vormen een opwindende wereld van technologische bedrijvigheid met een hoog toekomstgehalte. Volgens goeroe's van de nieuwe media zit straks immers iedereen interactief te zappen, te shoppen op Internet of te video-confereren.


S P O R T :


'Het is een feest om met een jongen als Jan te werken'
Niemand kent Jan Ullrich beter dan Peter Becker, sinds 1987 de trainer van de gele-truidrager in de Tour de France. De voormalige Oost-Duitser was even in Frankrijk en zag hoe 'Ulli' het peloton zijn wil oplegt. 'Jan is geen kleine, domme jongen meer.'


NRC Webpagina's
21 JULI 1997

Autolease Holland

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)