U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Radio

T V   A C H T E R A F :
U2 drie keer live op televisie
Vrijdagavond was er bijzonderheidje op de televisie. U2 was maar liefst drie keer live te zien vanuit de Kuip in Rotterdam. Om elf uur bracht eerst de BRTN1 een halfuur, een minuut of tien na afloop daarvan nam Veronica het over en vanaf 0.25 uur was het de beurt aan de BBC.


T V   V O O R A F :


Verhaal achter het vlees
In de tijd dat het preluderen over atoombewapening en de gevolgen daarvan tot de dagelijkse conversatie behoorde deed het gerucht de ronde dat van alle schepselen alleen de kreeft in staat is een atoomoorlog te overleven. Die veronderstelling is in de lucht blijven hangen. Wat vast bleef staan is de eetbaarheid van het dier. Maartje Boudeling, de beste vrouwelijke chefkok van het land, samen met haar man Kees eigenaar van Inter Scaldes in het Zeeuwse Kruiningen maakte van de bereiding ervan haar specialiteit.


F I L M   V O O R A F :


Jagger is eigenlijk het best als zanger
Mick Jagger is vaak in de bioscoop te zien geweest, maar slechts een paar keer als acteur. Zijn eerste film, die vannacht door de BBC wordt uitgezonden, was al geen vliegende start: Ned Kelly (1970) verdient zijn plekje op het Kerkhof van Vergeten Films volkomen.

NRC Webpagina's
21 JULI 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)