U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Philips keert tv en mediasector rug toe
Philips trekt zich volledig terug uit de mediasector, op platendochter Polygram na. Een van de redenen is de dubieuze manier waarop in die branche soms zaken worden gedaan, zoals onlangs is gebleken uit de belangenverstrengeling bij de top van de Nederlandse commerciele televisie. Bij die affaire was ook een dochteronderneming van Philips betrokken.



Macht Holland Media Groep op tv-markt te sterk
De Holland Media Groep (HMG)is op zoek naar een afzetkanaal voor een grote voorraad dure producties, die de groep eerder dit jaar met grote verliezen heeft moeten afschrijven. Goede Tijden Slechte Tijden blijkt daar nu niet bij te horen. Televisieproducent Endemol heeft geweigerd de serie ter beschikking te stellen. TV10 is te snel geweest, meldt een woordvoerder Joop van den Ende productions.



Onbezonnen ophef over bellen
Het was een nogal onnozele discussie die het Radio 1-journaal zondagmiddag uitzond. Als uitdager fungeerde Han Heemskerk, directeur van het pr-bureau Van Sluis, die de mond vol had van verspilling en irritatie.



Publieke omroep op internet
NPS, (een deel van de) NOS, Vara, VPRO en RVU nemen samen deel aan een homepage, waaraan een handig zoeksysteem is verbonden naar de programma s die ze op Internet uitdragen. www.omroep.nps.nl



NRC Webpagina's
19 JULI 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)