U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


Optiebeurs blijft overeind bij stormloop
De stormloop van particuliere beleggers op de optiebeurs heeft vanochtend niet geleid tot problemen. De optiebeurs verwacht wel een recordomzet aan contracten, maar de handel was vanochtend ,,beheerst''.


E C O N O M I E :


Philips trekt zich terug uit Grundig
Philips verkoopt voor een onbekende prijs een aandelenpakket van 26,6 procent in het Duitse elektronicaconcern Grundig aan de Londense investeringsbank Botts & Company. Philips houdt een belang in Grundig van vijf procent.


H O O F D A R T I K E L :


Bellen blazen
Het ene record na het andere sneuvelt op de internationale effectenbeurzen. Symbolische grenzen, ronde getallen die tot voor kortbeschouwd werden als niveaus die in de verre toekomst genomen zouden worden, zijn als gemakkelijke barrières gepasseerd. De Dow Jones (New York) is door de achtduizend gebroken, de DAX (Frankfurt) door de vierduizend, de CAC (Parijs) door de drieduizend, de Footsie (Londen) staat tegen de vijfduizend en de Amsterdamse AEX-index bevindt zich ruim boven de negenhonderd punten op weg naar de duizend.


S P O R T :


Jansen klaagt advocaat Feyenoord aan
Rob Jansen, directeur van Sport-Promotion en zaakwaarnemer van Henryk Larsson, dient een klacht in tegen mr. H. Mentink bij de Raad voor Discipline, het tuchtcollege voor advocaten. De raadsman van Feyenoord heeft in de ogen van Jansen en zijn advocaat mr. H.J.A. Knijff woensdagavond tijdens een zitting van de arbitragecommissie van de voetbalbond de regels ernstig overtreden door het KNVB-college eenzijdige informatie te verschaffen over de zaak-Larsson.


NRC Webpagina's
18 JULI 1997

Autolease Holland

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)