U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Radio

T V   A C H T E R A F :
'Nee, 9 is leuk, 4 is niks'
Wij zijn thuis een beetje tuttig met televisie. Kinderen horen niet voor de buis te hangen. Hup, doe uit dat ding, ga toch duploën, legoën, knexën, minilocoën, junior-scrabblen of lekker buiten skeeleren!


T V   V O O R A F :


Britse traditie in moestuin
Wie zich niet laat afschrikken door de zoetsappige titel 'Engels Tuingeluk' heeft na het bekijken van de documentaire over de Chelsea Flower Show 1996 een aardig, maar bijna ontluisterend beeld gekregen van de met veel decorum en tradities omgeven Bloemenshow van het Jaar. Slecht gekozen is slechts de datum voor deze uitzending. Half mei had meer voor de hand gelegen, vlak voor de Chelsea Flower Show 1997.


F I L M   V O O R A F :


Passione d'amore
Dat ze lelijk is, dat doet er eigenlijk niet eens toe. Een man kan best verliefd worden op een lelijke vrouw. Dat zie je wel vaker bij films. Zo'n lelijkerd kan heel lief zijn, geestig, spiritueel. Of rijk. Meestal is ze ook niet zo lelijk als ze in het begin leek. Dan zet ze haar bril af of zo, of ze maakt haar wrong los. Dan is die man eigenlijk dubbel gelukkig, zal ik maar zeggen. Want dan heeft hij haar echt om haar karakter gekozen, en dan is ze toch nog mooi ook.

NRC Webpagina's
14 JULI 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)