U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


'NAVO nodigt drie nieuwe leden uit': Polen, Hongarije en Tsjechië
De NAVO is het vanochtend volgens Nederlandse regeringsfunctionarissen eens geworden over de uitbreiding van de alliantie met drie landen: Polen, Tsjechië en Hongarije. Dit is volgens Nederlandse diplomatieke bronnen de uitkomst van beraad tussen de zestien staatshoofden en regeringsleiders van de NAVO in Madrid.


E C O N O M I E :


Bank pakt fraudeurs sneller aan
Banken hebben hun bestaande landelijk registratiesysteem voor fraudegevallen verscherpt. Niet alleen veiligheidspersoneel van een bank maar ook baliemedewerkers kunnen bij verdachte transacties controleren of een klant staat geregistreerd als fraudeur.


H O O F D A R T I K E L :


Seks en sport
Vier tegen een is gemeen, klonk vroeger op straat als buurtjongens met elkaar aan het vechten sloegen. Als vier kerels, van wie één een bekende Nederlandse voetballer is, na een avond uitgaansleven met een twintigjarig meisje naar bed gaan, hoeft dit op zichzelf nog niet te betekenen dat er een strafbaar feit is begaan. Maar de gedachte dat hier sprake is van 'misbruik van de omstandigheden' dringt zich gemakkelijk op.


S P O R T :


Rechtstreekse voetbalduels alleen te zien op betaal-tv
Canal+ (voorheen FilmNet) gaat het komende seizoen 68 live-voetbalwedstrijden uit de Nederlandse competitie uitzenden. Daartoe heeft de abonneezender voor een periode van vijf jaar een overeenkomst getekend met de nieuwe Eredivisie NV, die de clubs in totaal 145 miljoen gulden zal opleveren.


NRC Webpagina's
8 JULI 1997

Autolease Holland

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)