U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Publieke omroepen worden gaandeweg gedwongen marktpartij te worden
Vroeger sidderden de publieke omroepen als ze van sluikreclame werden beticht. Vorige week kregen ze een recordboete op. Maar tegenwoordig lijkt het toezicht dweilen met de kraan open. Mediacommissaris Koetje over 'commerciële' publieke omroepen



PTT introduceert spraakherkenning
Mobiele bellers bij PTT Telecom kunnen vanaf dit najaar een telefoonnummer kiezen door een commando in te spreken in de telefoon. Dat zegt P. van Doorn, directeur van de divisie Mobiele Netwerk Diensten van PTT Telecom.



Evangelisatie voor beslissers
Een modern soort ANWB voor de reiziger op de elektronische snelweg, zo zou je het initiatief kunnen omschrijven. Media Plaza wil het Nederlandse bedrijfsleven op weg helpen in de wereld van het Internet en heeft daartoe in de Utrechtse Jaarbeurs een technisch en architectonisch zeer geavanceerde ruimte betrokken.



Website
Vanaf vandaag is op Internet rechtstreeks het Radio-1-Journaal van de NOS te beluisteren. Het gaat voorlopig om drie uitzendingen per dag, die van zeven tot negen 's ochtends, die van twaalf tot twee 's middags en die van vijf tot zeven in de namiddag. In de toekomst wordt het mogelijk om tussen de uitzendingen door bepaalde onderwerpen op te vragen en te beluisteren. Adres: www.omroep.nl/nos.

NRC Webpagina's
20 MEI 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)