U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


Tegenvallers in Duitsland lopen op
De financiële tegenvallers in Duitsland lopen zo sterk op dat minister Waigel (Financiën) zijn toevlucht moet nemen tot bijzondere maatregelen. Hij wil opnieuw een pakket aandelen in Deutsche Telekom verkopen.


E C O N O M I E :


Pensioenfonds krijgt AOW'er in het bestuur
De Tweede Kamer stemt in met het voorstel van staatssecretaris De Grave (Sociale Zaken) om gepensioneerden op te nemen in de besturen van pensioenfondsen. Dat bleek vanmorgen tijdens een overleg tussen De Grave en de Kamer.


H O O F D A R T I K E L :


Akkoord
De Russische regering is van het ene op het andere moment veranderd van een scherpe criticus van de NAVO-uitbreiding in Midden-Europa in een gedreven verdediger van het NAVO-Ruslandakkoord dat die uitbreiding zal begeleiden.


S P O R T :


Robson winnaar na zinderende finale
Op eerbiedige afstand volgde Bobby Robson het feest van zijn spelers op het veld van de Rotterdamse Kuip. Dan weer de handen op zijn rug, dan weer in zijn broekzakken. Als een bewijs van goed gedrag hing de zojuist ontvangen medaille om zijn nek. Hij wist niet goed of hij wel gewenst was. Met een glimlach op zijn gezicht keek de coach van Barcelona naar de dolle Spaanse supporters op de tribune. Zijn naam werd niet gescandeerd. Hij wist het: de spelers hebben de Europa Cup voor bekerwinnaars gewonnen, niet de trainer. Barcelona had met 1-0 gewonnen, niet Bobby Robson.


NRC Webpagina's
15 MEI 1997

Autolease Holland

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)