U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


De Grave wil ander belastingstelsel
Staatssecretaris De Grave (Sociale Zaken) is voorstander van een ingrijpende wijziging van de loon- en inkomstenbelasting. Zo wil hij voor 90 procent van de belastingbetalers één tarief van 35 procent en een super-BTW voor produkten die het milieu en de gezondheid schaden. De Grave zegt dit vandaag in een gesprek met deze krant.


E C O N O M I E :


Staking bij Avebe loopt ten einde
De vakbonden en de directie van aardappelzetmeelfabrikant Avebe hebben gisteren na urenlange onderhandelingen een principe-akkoord gesloten. De staking in de vier fabrieken van Avebe wordt zondagmorgen zes uur beëindigd, mits de leden van de bonden vandaag instemmen met het akkoord.


H O O F D A R T I K E L :


Noodzaak & nut
TERWIJL GESTAAG VERDER wordt gebouwd aan de uitbreiding van Schiphol, kan het land de komende vier maanden discussiëren over de vraag hoe het verder moet met de luchtvaart als de nationale luchthaven eenmaal de grenzen van zijn capaciteit heeft bereikt.


S P O R T :


Trots drijft bokslegende terug naar ring
Een gentleman keert terug in de ring. Zes jaar na zijn laatste gevecht maakt bokser Sugar Ray Leonard, veertig jaar inmiddels en licht grijzend bij de slapen, vanavond in Atlantic City zijn rentree tussen de touwen.


C O L U M N :


Majesteit

NRC Webpagina's
1 MAART 1997

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)