NIEUWS | TEGENSPRAAK | SUPPLEMENT | AGENDA | ARCHIEF | ADVERTENTIES | SERVICE Overzicht eerdere
afleveringen


SPEELGOED
GEEF KINDEREN VRIJHEID
RAGES
KWALITEITSCONTROLE
TELETUBBIES, SMURFENSNOT EN ANDERE RAGES
ALLOCHTONE KINDEREN
SPELCOMPUTERS
SINTERKLAASINTOCHTEN
ONTWIKKELING
MAAK EEN RAGE
EISEN
MISSTANDEN
MUSEA
VERKIEZING
GRAFIEKEN
LINKS

Speelgoedlinks

www.videogames.com
Actuele en zeer uitgebreide site over videogames. Previews en reviews van honderden spellen. Daarnaast een groot aantal tips en cheats om spellen makkelijker of interessanter te maken. Verder korte demo's, een gratis nieuwsbrief en alleen al van de laatste Tombraider 81 foto's.

happypuppy.com
Tips en nieuws over de laatste spelletjes. Vooral interessant voor nostalgische pc-gebruikers die oude arcadegames willen spelen. Bij happypuppy zijn honderden spelletjes te downloaden, waaronder klassiekers als Asteroids, Pac-Man, Mappy enz.

www.game-revolution.com
Veel nieuws toegespitst op Nintendo 64 en Sony Playstation. Naast reviews vooral interessant door de vele tips en cheats die zijn te bekijken.

www.planet.nl/game
De gamespagina van Planet Internet. Veel links en beschrijvingen van games. Vooral aandacht voor pc-games maar ook Playstation en Nintendo 64 komen uitvoerig aan bod.

videogames.org
De geschiedenis van videogames op het net. Wetenswaardigheden maar vooral veel links naar de vergane systemen: Atari 2600, Colecovision, Intellivision, Nintendo Virtual Boy.

www.atarihq.com
Vele pagina's met nieuwtjes over de oude Atari-machines. Onder meer een virtueel Atari-museum. Er zijn zelfs nieuwe spelletjes te vinden.

www.playstation.com
De homepage van Playstation. Uitgebreide en subjectieve site van Sony. Vooral veel uitvoerige beschrijvingen van de mooiste Playstation-spellen. Daarnaast is er informatie te vinden over de release-dates van spellen en is er een Gran Turismo screensaver te downloaden.

www.sega.com
Laatste releases voor de Saturn en een database met beschrijvingen van games voor Megadrive, pc, Gamegear en Saturn. Daarnaast prominent het nieuwe paradepaardje van Sega: Dreamcast.

Jojo op Internet

home.wxs.nl/~manuel.laan/yoyo.html
The Dutch YoYo-page Nederlandse site met adressen van dealers, evenementendata en trucjes. .

www.geocities.com/TelevisionCity/Set/9144/indexpage.html
Ken's world on a string Onlangs is deze site door zoekmachine Yahoo! gekozen tot site van de week. Ken legt online, per video, trucjes uit als de 'Atom Bomb' en de 'Brain Twister'. Daarnaast tips over het onderhoud van de jojo. ,,Geef je lager eens wat olie!'

www.yomega.com
Yomega Site van een grote jojo-fabrikant met diverse modellen, prijzen en onderhoudsartikelen.

www.yoyoing.com
Bob's land o'Yo Handige site met veel links. Verder jojo-chat, nieuwsgroepen en jojo-literatuur. Tevens verwijzingen naar niet-Engelstalige sites.

NRC Webpagina's
12 NOVEMBER 1998

   Bovenkant pagina


NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl) NOVEMBER 1998