U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Klagende vrouwen
Misschien hoopt ze een lintje te krijgen: ergste slachtoffer van het jaar. Ik kan geen andere reden verzinnen waarom de NCRV ons een uur lang tracteerde op geklaag van Jeanette over haar mislukte jeugd. Ze had in justitiële kinderinstellingen gezeten en dat viel niet mee maar ik heb na een uur televisie nog steeds geen idee waarom ze daar terechtkwam.


T V   V O O R A F :


Een brand die niet stinken wil
Als het aan de hoogleraar bestuurskunde W. Derksen ligt, is voor burgemeester J. Mans van Enschede zo'n beetje de tijd gekomen om op te stappen. Op een discussiebijeenkomst gisteren zei Derksen tegen een kleine tachtig collega's van Mans dat politici bij een catastrofe of ramp als gevolg van bestuurlijke laksheid in hun gemeente weinig anders kunnen doen dan hun ontslag indienen, om op die manier bijvoorbeeld het vertrouwen van de burger in de politiek terug te winnen.


T V   V O O R A F :


Afrikaanse snoepjes
'Afrikaanse kunst is in de mode', opent de commentaarstem van Bonanza!. Als kijker vraag je je meteen af: hoezo? De Documenta in Kassel staat volgend jaar voor het eerst onder leiding van een Afrikaan, de uit Nigeria afkomstige Okwui Enwezor. Maar wordt er ook veel Afrikaanse kunst verkocht. En hoe was de situatie tien jaar geleden?


NRC Webpagina's
27 FEBRUARI 2001


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad