U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
teller
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Voedstervaders
Zoveel gezinsgeluk heb ik nooit eerder op tv gezien in deze donkere dagen. En dat terwijl het juist het seizoen is van de knallende kerstruzies. Zoveel dagen bij elkaar hangen, houden veel mensen niet vol. Hier en daar ontstaat zelfs huiselijk handgemeen. Maar daar heb ik - op die vader met de bijl na - weinig van gemerkt in het nieuws. Misschien kregen we het goede voorbeeld op het beeldscherm. Heeft dat CDA toch iets wakker gemaakt.


T V   V O O R A F :


Youps echte geluk
Als het de bedoeling van de RVU is geweest om de levensfilosofie van cabaretier Youp van 't Hek eindelijk eens in compacte vorm de luie televisiekijker voor te schotelen, dan is ze dat middels het interview van Martin Simek gelukt. Na drie kwartier zuigend vragen, zoals we van Simek gewend zijn, weten we grosso modo wat de komiek van het leven vindt. De vraag is of we van een komiek een levensfilosofie willen horen. Maar ja, gelukkig valt er tussen alle serieuze vragen toch nog wat te lachen.


F I L M   V O O R A F :


The Usual Suspects
Eerst denk je dat de held van de film Gabriel Byrne is. Een knappe man. Niet knap zoals Tom Cruise of Leonardo DiCaprio - tandenpoetsen en wenkbrauwen bijhouden - maar knap van laat naar bed geweest en zonder koffie niet op kunnen.

NRC Webpagina's
30 DECEMBER 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)