U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
 
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

'Servië keert terug naar de Middeleeuwen'
Door de nieuwe mediawet in Servië kunnen kritische journalisten en uitgevers binnen 24 uur met draconische boetes tot de bedelstaf worden gebracht. De eerste slachtoffers zijn al gevallen.

Beurshandel via Internet bestraft
De Securities & Exchange Commission (SEC), de Amerikaanse beurstoezichtautoriteit, heeft tientallen arrestaties verricht in verband met effectenhandel op Internet.

Computer op bureau 40 pct Nederlanders
Ruim 2,6 miljoen Nederlanders zitten voor hun werk geregeld achter een beeldscherm. Dat zijn vier van de tien werkenden. Nog eens bijna een miljoen Nederlanders werkt soms met een computer, zo blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Verongelijkte onderdanen
Het gezichtsvermogen van toenmalig Trouw-columnist A.J. Klei mocht in de jaren '80 weliswaar achteruitgaan, zijn gehoor daarentegen liet niets te wensen over. Het waren de jaren van de kabinetten Lubbers en vooral de jaren van minister van Buitenlandse Zaken Van den Broek.


De multimedia uitgever InterVU verzorgt vanavond om 22.00 Nederlandse tijd samen met de National Space Society een live Webcast-uitzending op Internet van de spaceshuttle Discovery vanuit Cape Canaveral. Aan boord is de beroemde astronaut John Glenn (77). Op de informatieve site kan men vragen stellen aan John Glenn en een kijkje nemen in het astrounautenarchief.
(www.nss.org/askastro/Glenn/webcast.html)

NRC Webpagina's
29 OKTOBER 1998




( a d v e r t e n t i e s )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)