U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Nieuwe tv-heldin Xena inspireert alle leeftijden
Xena, een Amerikaanse tv-heldin met een enorm zwaard, rekent af met het kwaad. Na Amerika verovert zij ook Nederland.



Propaganda op tv: wie ziet verschil
De stilte is oorverdovend. Verkiezingen, hoezo verkiezingen? Zeven weken resteren nog voor de Tweede-Kamerverkiezingen van 6 mei en niets wijst erop dat partijen voor een veldslag slaan.



Strenge vragen aan nieuw tijdschrift
Liter, zegt het redactionele voorwoord van het nieuwe tijdschrift, ,,wil een platform zijn voor allen die met een open bijbel literatuur schrijven of over literatuur schrijven''.



'De langspeelplaat is weer op de weg terug'
Jaco van Witteloostuyn, auteur van een boek over de historie van de langspeelplaat, ziet dat de bijna verdwenen lp weer geliefd is bij de ware muziekliefhebber. De productie neemt zelfs weer flink toe.



Meer dan een taalbarrière
Nederland internationaliseert. Weinig lezers zullen opkijken van deze constatering. Iedereen weet dat er steeds meer allochtonen in dit land leven.




Echt doorgebroken is ze nog niet in Nederland, de zangeres met de spannendste bril van de popindustrie: Lisa Loeb. Wel zijn haar clips regelmatig te zien bij MTV en TMF. Op haar site schrijft ze over de muziek die haar heeft beïnvloed (Kiss en Olivia Newton-John). Tijdens de tour, die afgelopen week van start ging ter promotie van haar laatste album 'Firecracker', houdt ze een fotoboek bij.

(www.lisaloeb.com)

NRC Webpagina's
16 MAART 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)