U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


Jeltsin wil oorlog tegen de corruptie
Rusland wordt geplaagd door corruptie en economische criminaliteit, wanorde in het staatsapparaat en bestuurlijke ondoelmatigheid. Er moet een 'oorlog' tegen de corruptie worden ontketend.


E C O N O M I E :


Hoogovens boekt flink lager resultaat
Hoogovens heeft afgelopen jaar als gevolg van minder gunstige opbrengstprijzen - zowel van staal als aluminium - een flink lager resultaat behaald. De nettowinst kwam uit op 326 miljoen gulden tegenover 507 miljoen in 1995. Dit heeft de raad van bestuur vanochtend bij de presentatie van de jaarcijfers meegedeeld.


H O O F D A R T I K E L :


Turken buiten
Met hun mededeling dat Turkije niet aanvaardbaar is als lidstaat van de Europese Unie hebben de Europese christen-democratische leiders dinsdag in Brussel in twee richtingen een boodschap verzonden. Turkije moet zich realiseren dat zijn dreigement de uitbreiding van de NAVO te blokkeren als het niet binnen afzienbare termijn tot de EU wordt toegelaten, geen indruk maakt. De Amerikanen dienen te begrijpen dat hun aandringen de Turken in de Unie op te nemen als hinderlijke bemoeizucht wordt ervaren.


S P O R T :


Geschorste Kluivert weigert zijn 'laatste' Ajax-shirt af te staan
De kans is redelijk groot dat Patrick Kluivert gisteravond zijn laatste internationale wedstrijd voor Ajax heeft gespeeld. De spits is geschorst voor de return tegen Atlético Madrid, nadat hij in de 21ste minuut voor protesteren bij de grensrechter zijn tweede gele kaart kreeg in de Champions League. ,,Het was dom. Ik weet niet wat me bezielde'', verontschuldigde Kluivert zich.


NRC Webpagina's
6 MAART 1997

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)