U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O   E N   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Films op tv

Radio

S E L E C T I E   R A D I O :
Tegengas. Tweede Kamerlid voor Groenlinks Tara Oedayraj Singh Varma verdedigt de stelling dat migranten kiesrecht moeten krijgen voor de provinciale staten en Tweede Kamer. Luisteraars kunnen reageren. Radio 1, 19.04-20.00u.

De recensenten. Regisseuse Frances Sanders en muzikant Willem Breuker beoordelen elkaars werk. Sanders regisseerde het toneelstuk De Kaukasische Krijtkring van Bertolt Brecht. Radio 1, 20.04-21.00u.

Uit het nieuws. Gesprek met Berend Boudewijn, programmamaker en regisseur. Radio 1, 21.04-22.04u.

De avonden. Don Duijns schrijft een 'brief' aan Knorretje uit Winnie the Pooh van A.A. Milne. Verder eigen opnamen en muziek van de Amerikaanse striptekenaar Robert Crumb en een atelierbezoek aan beeldend kunstenaar Marian Plug. Radio 5, 22.00-23.55u.

Radio uit. Gast is dansprogrammeur Marc Jonkers die de afgelopen twintig jaar de motor is geweest achter de ontwikkeling van de eigentijdse dans. Hij is initiatiefnemer en oprichter van het Springdance Festival. Momenteel vormt hij samen met ex-Nationaal Ballet danser Jan Linkers de artistieke leiding van het Tanz Theater der komische Oper Berlin. Morgen, Radio 5, 17.08-17.50u.

NRC Webpagina's
19 JULI 1996


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)