U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Winst en arrestaties
Behalve de gebruikelijke relletjes en opstootjes brengt het nieuws de tv-makers die nu weer zijn gearresteerd. Voor de kijkcijfers. Zowel Willebrord Frequin als Eddy Zoey van het commerciële SBS gingen de cel in. Dat nieuws is mooier dan een aankondiging in de programmagids.


T V   V O O R A F :


Kijken met je oren
Vanuit het niets komt het treintje zachtjes piepend en behoedzaam bonkend over de rails aanrijden om even later tot stilstand te komen op een station, waar in een vreemde taal allerlei aanwijzingen voor de reizigers klinken. Dan rijdt het treintje weer verder, kennelijk zonder ons. We moeten daarnet zijn uitgestapt, we lopen nu zeker verder en komen terecht in de restauratie, want we horen gerinkel van kopjes, klepperend bestek, gezellig gepraat. Even later staan we op straat, er is verkeer, er blaft een hond, met regelmaat horen we een lang uitklinkende gong.


F I L M   V O O R A F :


Home Movies
SBS6 trakteert de oplettende filmvorser soms ineens door vergeten klassiekers en curiosa uit te zenden op doordeweekse middagen. Voor morgenmiddag hebben ze een obscuur werkje van Brian De Palma uit de donkere krochten van de filmgeschiedenis opgeduikeld: Home Movies (1979).


NRC Webpagina's
23 APRIL 2001


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad