U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Turk ook verkouden
Het moet een mooi land zijn, Allochtonië, dat heb ik inmiddels wel door. Wie van ginds komt en wat Nederlands kan schrijven, krijgt meteen een uitgever achter zich aan. Dan mag zo'n allochtoon een klein boekje over zichzelf opendoen, zodat de mensen kunnen lezen hoe het daar was. In niet meer dan 80 bladzijden, want meestal verkoopt het niet.


W E B   W E R E L D :


Radio Nationaal weer gered
Radio Nationaal is voor de derde keer gered. Het Alkmaarse internetbedrijf Telebus Beheer, onder meer exploitant van Uitgaansagenda.nl, heeft de failliete boedel van het radiostation voor liefhebbers van het Nederlandse lied voor een onbekend bedrag overgenomen.


F I L M   V O O R A F :


Gehoorzaam en je zit goed
Op papier is The mission een geweldige film: regisseur Roland Joffé (die voor zijn debuut The killing fields een Oscar ontving) won er in 1986 een Gouden Palm mee in Cannes en cameraman Chris Menges werd beloond met een Oscar. De cast bevat voortreffelijke karakteracteurs als Robert de Niro en Jeremy Irons, het scenario werd geschreven door Robert Bol (Lawrence of Arabia) en Ennio Morricone maakte er muziek bij. Wat wil je nog meer?


NRC Webpagina's
21 MAART 2001


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad