U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Drie ferme heren
Fantastisch dat je tegenwoordig bij het horen of lezen van een stel ferme citaten uit het Journaal of Nova de oorspronkelijke uitzending kunt bekijken via internet, op www.omroep.nl. Dus toen mijn autoradio hevig begon te storen door de kracht van de uitspraken van de drie Amsterdamse top-ordebewakers in Nova, dacht ik, geen nood, dat zie ik straks thuis op mijn computer nog wel.


T V   V O O R A F :


Een leven zonder reliëf
Het ergste van het leven is de dood, behalve als je de overledene niet hebt gekend. Dan laat de dood je onbewogen. De homoseksuele broer van de Amerikaanse cineaste Mary Patierno sterft. Aan aids. De familie is diepbedroefd en huilt. Eindelijk, denkt de kijker opgelucht.


F I L M   V O O R A F :


Rendez- vous
Een jongeman wil een mooie vrouw omhelzen en zij slaat met haar hoge naaldhak een bloedende wond in zijn voorhoofd. Diezelfde man kust haar even later maar zijn gezicht bloedt van een gevecht. De bloedende man en de zachte huid van de beeldschone vrouw komen strak en duidelijk in beeld. Rendez-vous heet de film, maar evengoed had de titel kunnen luiden De dood en het meisje, want veel dood die onverbrekelijk verbonden is met liefde schuilt in deze film.


NRC Webpagina's
27 NOVEMBER 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad