U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

S E L E C T I E   R A D I O :
ZATERDAG

Faros. Onder meer een gesprek met hartchirurg Jaap Lapohr over een kunsthart dat wellicht volgend jaar al haperende harten van patiënten zal kunnen vervangen. Ook een reportage over de overzichtstentoonstelling van kinderportretten in het Frans Halsmuseum. Radio 5, 16.02-17.00u.

Spektakel. Special over Japanse dichters en het traditionele Japanse kettingvers de renku waarbij dichters om beurten een gedicht toevoegen. Ook een reportage over de atelierroute die dit en volgend weekend in Utrecht wordt gehouden. Radio 5, 17.02-18.00u.

Volgspot-live. Optredens van onder anderen Polle Eduard en zijn band, de oud-leden van Don Quishocking Fred Florusse en Pieter van Empelen en Fay Lovski en haar Bande Dessinée. Radio 2, 22.02- 24.00u.

Easy listening. Uit Parijs nieuwe chansons van Charles Aznavour, violist Nigel Kennedy met muziek van popgroep The Doors, tekenfilm- songs van Mel Tormé. Verder aandacht voor de recentelijk op 66- jarige leeftijd overleden Amerikaanse soul jazz-saxofonist Stanley Turrentine. Radio 1, 0.04-2.00u.

ZONDAG

Radio 1-journaal. Gesprek met VVD- minister van Financiën Gerrit Zalm over de lage koers van de euro en wat er moet gebeuren om het vertrouwen in de munt te herstellen. Radio 1, 13.30-14.00u.

De andere wereld van zondagmiddag. O.a. een discussie over kwakzalverij en de onenigheid tussen de vakbonden over het tekort aan conducteurs bij de NS. Ook een gesprek met Pek van Andel, winnaar van de alternatieve Nobelprijs. Radio 5, 13.02-15.00u.

Weekendcafé. Schrijver Eli Asser vertelt over zijn toneelstuk Aan de vooravond dat binnenkort in première gaat. De muziek is van Monica Akihary en haar band. Radio 2, 16.00- 18.00u.

Volgspot. Cabaretier Marc-Marie Huijbregts vertelt over zijn nieuwe avondvullende solovoorstelling. Radio 1, 0.02-1.00u.

MAANDAG

Ophef & vertier. O.a. aandacht voor het toneelstuk Conijn van Olland van het theatergezelschap Orkater, de voorstelling Instinct van de dansgroep Conny Janssen danst, de expositie 'Licht' in het Van Gogh Museum en het romandebuut van psychotherapeut Arnout Ter Haar. Radio 5, 14.02-16.00u.

NRC Webpagina's
21 OKTOBER 2000


( a d v e r t e n t i e s )

Klik hier

Klik hier

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad