U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  R A D I O  &   T E L E V I S I E
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 


S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Feest
Zo'n revolutie grijpt meer aan dan een gouden medaille. Feest in Belgrado en vanmorgen zag ik op het nieuws de uitgepoepte gezichten van mensen die de hele nacht hadden doorgehaald. "Een feest?", vroeg presentator Hennie Stoel gisteravond nog verbaasd in het Journaal. "Een feest, ja", antwoordde verslaggever Wouter Kurpershoek uit Belgrado. "Er worden toespraken gehouden..."


T V   V O O R A F :


Suikerzoete engelen
Een engel is ook maar een mens, en dat geldt zeker voor engel Monica. Ze krijgt voor het eerst een eigen case op aarde - ze moet een verdrietig klein jongetje begeleiden wiens moeder is weggelopen - en is daar ontzettend onzeker over. Doet ze het allemaal wel goed? Haar baas (het is een hiërarchische boel in de hemel) wordt een beetje chagrijnig als ze haar opdracht van de Allerhoogste niet letterlijk uitvoert. Maar als Monica haar hart volgt, blijkt het allemaal goed te komen. En wat misschien ook heeft geholpen: "I did something very radical. I prayed."


F I L M   V O O R A F :


Geloven in een piercing
Jaap de Hoop Scheffer moet vanavond maar even de andere kant op kijken. Als de CDA-leider al terugdeinst voor De Bus, Geboeid en meer van dat soort zitzak-programma's, dan zal hij wel een hartverzakking krijgen als hij per ongeluk Jezus is een Palestijn ziet. Laten we zeggen: nèt op het moment dat Ramses en Lonneke met elkaar naar bed willen gaan en zij ontdekt dat hij een prikkeldraad-piercing door zijn eikel heeft. Of als ze daadwerkelijk met elkaar naar bed gaan, en we close het begin van de penetratie zien. Mijn CDA-fractie voor een decoder!


NRC Webpagina's
6 OKTOBER 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad