U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
24/7 Media Europe ad
N R C   H A N D E L S B L A D  -  M E D I A
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 

Van den Ende sticht fonds voor cultuur
Joop van den Ende gaat een fonds van enkele honderden miljoenen guldens oprichten, waarvan het beleggingsrendement zal worden gebruikt om culturele en sociale projecten te subsidiëren. Van den Ende, producent van televisieprogramma's en theatershows, zegt dit vandaag in een interview met de Volkskrant.

Beleggers Baan berusten
De koers van het aandeel van het Barneveldse bedrijf Baan is vanochtend met een kleine 8 procent gedaald tot 2,76 euro. Twee dagen geleden steeg de koers met 14 procent toen het Britse Invensys bekendmaakte de noodlijdende softwareproducent te willen overnemen.

Nieuwe tarieven mobiel bellen
Het bellen van een vaste telefoon naar een mobiel toestel wordt vanaf 15 juni goedkoper. KPN Telecom verlaagt vanaf die datum de vergoeding die andere telecombedrijven moeten betalen voor het gebruik van zijn netwerk. Vooral abonnees van KPN die bellen naar een mobiele telefoon van een andere KPN-abonnee zijn goedkoper uit.

Hoed u voor namaak
Lezeres O. te Amsterdam is een kwieke tachtigster, verzot op voetbal (haar vader was scheidsrechter), op jonge jenever, van welke drank zij daags drie kelkjes tot zich neemt, èn op roken. Soms wordt zij bevangen door schuldgevoel, haar aangepraat door 's lands nationale huisarts, E. Borst.

World Online ziet af van overname Telitel
World Online heeft de overname van het Zweedse telefoonbedrijf Telitel afgeblazen door 'een verschil van inzicht tussen de koper en verkopers'. De juridische dreiging als gevolg van de mislukte beursgang levert volgens World Online geen positieve bijdrage aan de waarde van Telitel als werkmaatschappij van WOL. (ANP)


Het onbekende lot van weervrouw Diana Woei, die is opgehouden met het presenteren van het weer in het NOS Journaal, is op de site TV-Babes hèt gesprek van de dag. Her en der verschijnen elders op het net Woei-fansites, zoals Wij Willen Woei!, met foto's en woeiiaanse uitspraken als 'De wind neemt toe en het gaat harder waaien' en 'in het weekend een aantal wolkenvelden met af en toe bewolking'.


(www.tvbabes.com/dianawoei.html)

NRC Webpagina's
2 JUNI 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad