U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

M A K E R S :
'Wat ik doe is onuitwisbaar'
Op haar 22ste logeerde ze in het huis van de bodyguard van Sylvester Stallone. Christine van der Horst bedoelt maar, haar leven hangt van verrassingen aan elkaar. "Ik geloof heel erg in karma. Als het de tijd is voor nieuwe dingen, dan komen die vanzelf."


T V   V O O R A F :


Zijn eigen verhaal was het beste
Het begon allemaal met het rariteitenkabinet van grootmoeder Chatwin: daarin lag een stukje huid met rood haar, afkomstig van een brontosaurus. Het maakte een onuitwisbare indruk op de jonge Bruce Chatwin.


T V   V O O R A F :


Dicht bij het dagelijks leven
NCRV's documentairereeks 'Dokument' viert vrijdag aanstaande zijn tienjarig jubileum. Eindredacteur Ger van Dongen: "Het gaat om de kijk op de dingen. Niet even een quootje en dan weer weg."


F I L M   V O O R A F :


Dood in Denver
'Afterlife Advice' heet het videobedrijf van oud-gangster Jimmy 'The Saint' Tosnia. De mensen wier laatste boodschappen hij vastlegt op tape hebben terminale kanker, aids of zijn gewoon oud. De onvermijdelijkheid van hun naderende einde geeft ze een relativerende kijk op hun leven. Hij lijdt verlies, maar Jimmy is tevreden met zijn rustige bestaan in Denver.


T V   H E E R T J E :


Kassagewauwel en lijkenpikkers
Hierbij mijn poging om in de bespreking van de film Ace Ventura, Pet Detective zo weinig mogelijk over deze film te schrijven. Elke gedachte aan dit wangedrocht maakt me moedeloos en vooral erg moe.


NRC Webpagina's
20 MEI 2000


Digitale

Apestaartje


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)