U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Letterkermis
De VPRO is voor haar doen actueel, want de kijkers krijgen het hele Boekenbal te zien met de avonturen van Freek en Harry, twee weken nadat die in werkelijkheid hebben plaatsgevonden. Reeds. Wat zou het toch zijn, die afschuw van live televisie bij de Verenigde Progressieven? Is het niet artistiek? Doen ze hun best om de op live gestelde kijkers af te laten vallen omdat die niet de juiste mentaliteit hebben? Zitten ze dag en nacht te monteren aan een beeldsculptuur met driedubbele bodems? Of had een deel van de staf nog wat roostervrije dagen?


T V   V O O R A F :


Vervlogen droomstad Utrecht
De droom. Het ongure, unheimische gebied rond het centraal station van Utrecht wordt ingrijpend verbouwd. Gemeente én private beleggers zijn bereid honderden miljoenen te stoppen in dit Utrecht City Project (UCP), dat van deze betonwoestijn een droomstad moet maken. Kantoren, winkels, een nieuwe boulevard, een reconstructie van het theater Vredenburg, een urban entertainment center met hotel, concerthal en megabioscoop op het terrein van de Jaarbeurs, een facelift voor het station en aansluiting op de Hoge Snelheids Lijn - dit alles nog op maquettes en artist's impressions, begeleid door de lijzige soundtrack van de Titanic.


F I L M   V O O R A F :


Last Action Hero
De gloriedagen van Arnold Schwarzenegger (52) zijn voorbij. End of Days, zijn laatste Terminator-variant, flopte. Het publiek is uitgekeken op de komedies die de spot drijven met zijn imago en opgeblazen fysiek - Arnold kleuterleider, Arnold zwanger. Zijn hartkleppen lekken, zijn restaurantketen Planet Hollywood stagneert, de zwaartekracht krijgt vat op zijn spierbundels. Gelukkig beseffen Europa en Azië nog niet dat hij op zijn retour is; dat houdt de recette nog een beetje op peil.


NRC Webpagina's
15 MAART 2000


Digitale

Apestaartje


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)