U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   K O R T   N I E U W S
24/7 Media Europe ad
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Rol bedrijven bij wegbeheer bepleit
Bedrijven moeten een belangrijke rol krijgen bij de exploitatie van wegen. Ze moeten dan (elektronisch) tol kunnen heffen of benzinepompen en winkels langs de weg exploiteren.

Gore en Bush verzekeren zich van nominatie
De Democraat Al Gore en de Republikein George W. Bush hebben zich gisteren zoals verwacht verzekerd van de nominatie van hun partij voor de presidentsverkiezingen in november. Beide kandidaten wonnen in alle zes voorverkiezingen die gisteren werden gehouden.

Opnieuw onrust in Mitrovica
In de verdeelde stad Mitrovica in het noorden van Kosovo zijn vandaag opnieuw ongeregeldheden uitgebroken. Franse soldaten van de vredesmacht KFOR raakten er slaags met Servische inwoners.

AH wil op grote schaal in non-food
Albert Heijn is van plan nieuwe grote supermarkten te openen die naast het normale aanbod een groot scala aan non-food-artikelen zullen verkopen. Nu vormt het aanbod van non-food 5 procent van het totale assortiment; dit moet 20 procent worden.

Fusies stuiten op verzet van Brussel
Het Canadese aluminiumbedrijf Alcan heeft de fusie met het Franse Pechiney voorlopig afgeblazen wegens een dreigend verbod van de Europese Commissie. De Commissie verbood gisteren de fusie van de Zweedse truckproducenten Volvo en Scania.

Chelsea verslaat Feyenoord (1-3)
Feyenoord heeft gisteren in de Champions League thuis met 3-1 verloren van het Londense Chelsea. De Rotterdammers hebben nog maar een kleine kans door te dringen tot de kwartfinales.

AEX praat over samenwerking
De Amsterdamse effectenbeurs praat met de beurzen van Parijs en Brussel over een verregaande vorm van samenwerking. De Amsterdam Exchanges (AEX), eigenaar van de effecten- en de optiebeurs, heeft dit bevestigd.

Veel bewolking
Veel bewolking en enige lichte regen. Morgenmiddag vanuit het westen geleidelijk wat zon. Maximumtemperaturen circa 9 graden. Matige tot vrij krachtige westen- tot noordwestenwind. Vrijdag t/m maandag: Wolkenvelden en af en toe zon. Maximumtemperatuur rond 10 graden.


NRC Webpagina's
15 MAART 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)