U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Voorbij
Hèhè, eindelijk voorbij, die millenniumwisseling, het digitale defaitisme, de terugblikken over honderd jaar en meer, de boude uitspraken, de wilde voorspellingen.


T V   V O O R A F :


Gymmen voor de buis
Het ochtendgymnastiek-programma NOS-sportief op de radio heeft sinds vanmorgen concurrentie op de televisie. Staatssecretaris voor Sport Margo Vliegenthart riep iedereen op om mee te doen. Met het kwartiertje gymnastiek proberen de oud-800- meter loopster Olga Commandeur (inmiddels 40) en de 34-jarige fysiotheurapeut en sportschoolhouder Karl Noten de voor de buis hangende kijker uit zijn stoel te krijgen. Commandeur, nu docent lichamelijke opvoeding op een middelbare school, heeft enige ervaring want zij presenteerde ooit het eerder genoemde radio-programma.


F I L M   V O O R A F :


Twelve Monkeys
Volgens Terry Gilliams versie van de geschiedenis zou de meerderheid van ons het derde millennium niet gehaald hebben. In Twelve Monkeys heeft een dodelijk virus al vier jaar voor Y2K de bevolking drastisch gereduceerd. Het handjevol overlevenden hokt in stalen kooien onder de grond; wilde beesten bevolken de straten.


NRC Webpagina's
3 JANUARI 2000


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)