U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Levensgevaarlijk
In zijn ijver om codes en taboes te doorbreken deed Paul de Leeuw gisteren iets écht gevaarlijks: hij richtte een geladen luchtdrukpistool op het publiek. Hij was zo wild met zichzelf bezig dat ik mijn adem inhield en uit het publiek hoorde ik tegelijk iets van "aah" en zenuwachtige hilariteit.


W E B   W E R E L D :


Eva en Adam in een webbunker
Je hoort er niets meer over, maar de wereld zou best eens over twee weken in een ramp kunnen eindigen. Gelukkig hoeft niemand zich zorgen te maken, want dankzij MTV is het voortbestaan van het menselijk ras verzekerd. Met de typografie van een goedkope horrorfilm introduceert de muziekzender MTV op zijn website zes mensen die op tweede kerstdag in een schuilkelder onder Times Square in New York veilig worden opgesloten en er pas na de jaarwisseling weer uitkomen. Misschien in een uitgestorven wereld.


F I L M   V O O R A F :


The Rock
Goed, het verhaal van The Rock is volstrekt onzinnig. Het spel van Sean Connery en Nicholas Cage echter, maakt deze actiefilm uit 1996 met wilde achtervolgingen, spectaculaire explosies en bloederige vuurgevechten tot een avondvullend feestje. The Rock staat voor het beruchte gevangeniscomplex Alcatraz, een rotseiland voor de kust van San Francisco.


NRC Webpagina's
17 DECEMBER 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)