U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Shooting in Veghel
De oud-minister van onderwijs van Togo moet verbaasd zijn over ons rijke land. Deze voormalige asielzoeker geeft nu Frans op een middelbare school. Maar omdat hij slecht Nederlands spreekt en de kinderen "tumultueux" werden, moest een echte leraar uit de Vut worden gehaald om hem te helpen. Nu staan ze getweeën voor de klas, een lief gezicht. De kinderen klagen dat het tempo wel erg laag ligt.


T V   V O O R A F :


Lachen met een beetje bloot
Er zijn wel meer tv-series in de jaren 90 bedacht die over seks en dertigers gaan. Maar Sex and the City is toch nét weer anders. Hierin draait namelijk álles om seks. Er zijn dus geen afleidende verhaallijntjes zoals de rechtszaken in Ally McBeal, de operaties in ER of de acteercarrière van Joey in Friends.


F I L M   V O O R A F :


Freaked
Oude films over krankzinnige wetenschappers eindigen negen van de tien keer met een moraal die neerkomt op 'knoei niet met de natuur, want dat is Gods pakkie aan'. Griezeldrama's als Frankenstein, Island of Lost Souls en Island of the Doomed worden bevolkt door gereanimeerde monsters, beestmensen en gemuteerde vampierbomen. De genius die deze nieuwe aardbewoners heeft bedacht, wordt niet zelden door zijn eigen creatie om zeep geholpen.


NRC Webpagina's
8 DECEMBER 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)