U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A

NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

'Internet is aanvulling op bestaande winkels'
Bestaande winkelketens gaan het meest profiteren van het Internet, zegt Hans Breukhoven van de Free Record Shop. Echte winkels hebben meer toekomst dan virtuele. David Bowie wist niet meer dan 247 cd's via Internet te verkopen.

Richtlijn elektronische handel
De EU-ministers voor interne markt hebben gisteren overeenstemming bereikt over een ontwerp-richtlijn (Europese wetgeving) voor elektronische handel.

Duitse digitale overdaad
In Nederland moge de publieke omroep dan de vervaardiging van zogeheten telefilms - speelfilms speciaal voor televisie vervaardigd - aarzelend ter hand nemen, in Duitsland doen ze al jaren niet anders. Zowel ARD als ZDF beschikt over zulke uitgebreide collecties telefilms, dat je er een heel kanaal mee kunt vullen. En de ARD doet dat dan ook, in het kader van zijn digitaal pakket op satelliet en kabel: EinsFestival, 24 uur per dag.


De Amerikaanse krant The Christian Science Monitor brengt kwaliteitsnieuws met een levensbeschouwelijk tintje, veel wetenschap en vooral een erg mooie vormgeving. De homepage ziet eruit als een willekeurige internetkrant, maar wie naar 'Today's Paper' gaat, krijgt de pagina's van de papieren krant te zien en kan daarin artikelen aanklikken. Voor de webkrantenlezer met een liefde voor papier. En voor gedegen artikelen. (www.csmonitor.com)

NRC Webpagina's
8 DECEMBER 1999



( a d v e r t e n t i e )

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)