U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Heilig condoom
Seks wordt nooit meer wat het in de jaren zeventig is geweest. De huidige generatie jongeren betaalt de prijs voor de revolutie van de vorige in een sterk verhoogd risico voor geslachtsziekten, waaronder het dodelijke Aids. Elk nieuw contact kan eindigen in een vroege dood en zo is het voor de komst van penicilline ook altijd geweest.


V I D E O C L I P :


Wat is George toch stout
"Very real" moest de nieuwe videoclip zijn, zo zei George Michael tegen de BBC. Het filmpje hoort bij zijn cover van het Police-nummer Roxanne, dat gaat over een klant die een prostituee wil bevrijden uit 'het leven'. Geen betere locatie dus dan de rosse buurt van Amsterdam. Geen betere actrices dan échte hoeren.


F I L M   V O O R A F :


Sommersby
Zou een tirannieke landeigenaar na zes jaar in het oorlogsgewoel van de Amerikaanse Burgeroorlog te hebben doorgebracht kunnen terugkeren als een aimabele landeigenaar? Kunnen mensen echt veranderen, zelfs als ze volwassen zijn, zelfs als ze van harteloze echtgenoot veranderen in gevoelige minnaar, van wrede potentaat in idealistische landhervormer? Want dat is waardoor we in Sommersby moeten gaan twijfelen of Jack Sommersby wel echt Jack Sommersby is, ook al is er alles aan gedaan om met Richard Gere in de hoofdrol ons ervan te overtuigen dat hij het wel is. We moeten met zijn echtgenote Jodie Foster verliefd op hem worden en de feiten terzijde schuiven, omdat zij zo gelukkig is.


NRC Webpagina's
2 DECEMBER 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)