U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Beetje stelen mag
Soms daagt er in de gloed van het gesprek een nieuwe norm die bevestigt wat iedereen al vermoedde. Stelen? "Ik denk dat kinderen het allemaal wel eens doen", zei de minister van Economische zaken, Annemarie Jorritsma in het vrouwenpraatprogramma Ladies Only op RTL5. En daarmee werd diefstal een gewone economische activiteit.


V I D E O C L I P :


Teletubbie-pop
Het enige genre waarin Nederlandse popmusici ook buiten de landsgrenzen veel succes mee hebben, is de teletubbie-pop. Een groep als de Vengaboys heeft al een paar grote internationale hits gehaald met nummers als 'Boom Boom Boom (I Want You In My Room)'.


F I L M   V O O R A F :


Midnight Express
Midnight Express, naar het scenario van Oliver Stone, is een aangrijpend document over een jonge Amerikaan die op het vliegveld van Istanbul wordt gepakt bij het smokkelen van enkele kilo's hash. William Hayes (Brad Davis) wordt aanvankelijk veroordeeld tot een kleine vier jaar celstraf, maar in hoger beroep wordt dat levenslang. Na enkele pogingen weet hij te ontsnappen door een bewaker om te kopen en vervolgens te doden. Via Griekenland keert Hayes terug naar de Verenigde Staten.


NRC Webpagina's
3 NOVEMBER 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)