U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

Z O M E R   T V :
Meer Ernie op straat
De zomer is het mooiste jaargetijde van de televisie. De programmamakers genieten van hun welverdiende drie maanden rust, en op het dozijn Nederlandstalige zenders worden de gaten tussen sport en actualiteit opgevuld met herhalingen. Eindelijk de gelegenheid om alles te zien wat we de afgelopen maanden en jaren gemist hebben, van een Engelse serie over seks en zoete wraak (The Politician's Wife) tot de perfect geacteerde melige sketches in de aflevering 'Vogeltrek' van het jeugdprogramma Klokhuis.


T V   V O O R A F :


Hond vertelt levensverhaal
Het ambt van gemeentelijke hondenmepper is in de Mongoolse hoofdstad Ulan Bator geen populaire betrekking, omdat Mongolen honden op één lijn stellen met mensen. Maar ja, de zwerfhonden brengen nu eenmaal ziektes voort, en dus worden ze af en toe toch van gemeentewege doodgeschoten.


F I L M   V O O R A F :


To Die For
Verwachtingspatronen kunnen de filmkijker aardig dwars zitten. Nee, Gus Van Sant is niet die regisseur van eeuwig onafhankelijke films als Mala Noche en Drugstore Cowboy. Gus Van Sant is inmiddels gewoon doorgebroken in Hollywood (Good Will Hunting) en de tijd moet uitmaken of hij daar - binnen de regie van de grote studio's - zijn status als independent opnieuw kan verwerven.


NRC Webpagina's
25 AUGUSTUS 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)