U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

T V   V O O R A F :
Onbedoeld grappige boeven
Zelden was Nederland zo gelukkig als in de tijd van de IRT-affaire. Eindelijk gebeurde er eens wat. Kranten en tijdschriften konden er niet genoeg van krijgen en schreven pagina's vol IRT-bespiegelingen. Misdaad boeit.


T V   V O O R A F :


Brokken ontroering
Ik heb wel eens aan tafel mogen zitten met Joop van den Ende en zijn directeuren. Je voelde, ik zou bijna schrijven rook, de honderden liters diarree die door de broeken van zijn naaste medewerkers liepen. Hun enige doelstelling in dit leven is te knikken, te schudden en te lachen als de Baas dat lijkt te gaan doen. Zodra de Baas weg is reageren ze de trieste richting die hun leven genomen heeft af op hun ondergeschikten om zich vervolgens een nieuwe broek aan te schaffen.


F I L M   V O O R A F :


King of Comedy
Rupert Pupkin is op het eerste gezicht een rare man. Hij is een praatjesmaker en een fantast, en voortdurend gooit hij met zijn gedram zijn eigen glazen in. Als zijn gesprekspartner hem allang zijn zin heeft gegeven, om maar van hem af te zijn, blijft Rupert nog tijdenlang dóórpraten. Hij heeft, kortom, een enorm bord voor zijn kop. Zijn obsessie is dat hij een gevierd komiek wil worden, en daar heeft hij alles voor over.


NRC Webpagina's
14 AUGUSTUS 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)