U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Christien
Ik ken er die er genoegen in scheppen af en toe naar Tel Sell-programma's te kijken. Beetje dommig voor je uit staren is de lol. Welk product er aangeprezen wordt, doet er niet veel toe, maar het leukste zijn toch de bionische vrouwen op fitness-apparaten die liefst vier prominente lichaamsdelen tegelijkertijd in vijf minuten per dag strak trekken. Terwijl ze met een hand over hun platte buik strelen, zeggen ze, nadrukkelijk niet-lipsync en met een Amerikaans accent: "Ik kan eindelijk weer naar het strand!" Standaard voordeel van al deze 'meest complete body workout'-machines is, dat ze onder het bed geschoven kunnen worden. Miskopen kun je definitief aan het oog onttrekken.


T V   V O O R A F :


Paspopje en spring-in-het-veld
Zulke wezenloze wezentjes als in Women of Windsor, vanaf vanavond op RTL4, ziet men zelden. De één stelt lady Diana Spencer voor, en de ander speelt Sarah Ferguson - twee giechelbekjes die het samen kunnen uitproesten om de malste malligheden, maar die ook alletwee van hun stekeltjes worden ontdaan door het Britse koningshuis. En dat liep slecht af, zoals we weten.


F I L M   V O O R A F :


The Last Detail
Hoeveel films zijn er eigenlijk in de jaren zeventig gemaakt met 'last' in de titel? Een vlotte inventarisatie van Peter Biskinds standaardwerk over dat laatste gouden tijdperk in Hollywood Easy Riders, Raging Bulls. How the Sex-Drugs- and-Rock 'n' Roll Generation Saved Hollywood, levert er in ieder geval al een handvol op.


NRC Webpagina's
21 JULI 1999


Videoclip


E-mail uit New York

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)