U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A

NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Microsoft wint kleinere rechtszaak
Microsoft boekte gisteren een belangrijke overwinning in een particuliere rechtszaak, aangespannen door softwarebedrijf Bristol Technologies in Connecticut.

Do you need money?
Het Nederlandse Internetbedrijf Nedstat houdt sinds een jaar kantoor in New York. Dat was nodig om echt serieus genomen te worden. En er ging inderdaad een wereld open voor het bedrijf.

Gunstige resultaten bij New York Times
Een groter advertentievolume en lagere drukkosten in het tweede kwartaal hebben de nettowinst van The New York Times Company doen stijgen met 11 procent. Exclusief buitengewone lasten groeide het resultaat met 9,6 procent van 78,2 miljoen dollar tot 85,8 miljoen (158,3 miljoen gulden). Het bedrijfsresultaat van het Amerikaanse mediaconcern nam toe met 9,5 procent tot 158,9 miljoen. De omzet ging met 4 procent omhoog. (Redactie Economie)

'Nederland heeft relatief laag kabeltarief'
Nederlanders betalen maandelijks gemiddeld 20,89 gulden voor hun kabelaansluiting. Daarmee heeft het volgens de European Cable Communications Association (ECCA) een van de laagste tarieven in Europa. Alleen Slovenië en Roemenië zijn goedkoper. Het gemiddelde Europese tarief is volgens de ECCA 30,53 gulden voor een basispakket. (ANP)


Wie een foto, of erger nog een mapje met foto's kwijtraakt, kan wel eens voor een onaangename verrassing komen te staan. Een verzamelaar van op straat gevonden kiekjes is een website begonnen waar gelijkgestemden hun geheime schatten openbaar kunnen maken. Deze bevat net na de opening al vele afbeeldingen. De site is onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals het toepasselijke 'vakantie'.(www.spillway.com/found)

NRC Webpagina's
17 JULI 1999



( a d v e r t e n t i e )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)