U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A

NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Gegrepen door het wielervirus
'Nog één zomer zonder Gea', luidde de kop twee jaar geleden boven een vraaggesprek met Erik Breukink in deze krant. Hij begon in 1997 voor de elfde en laatste keer aan de Tour de France. Dacht hij.

'Let my pages go'
De bewoners van de virtuele stad GeoCities zijn deze week in opstand gekomen tegen hun nieuwe huisbaas Yahoo!. Ze bleken niet langer baas over hun eigen websites.

Apple naar de rechter om ontwerp iMac
De Amerikaanse computerfabrikant Apple sleept concur renten Future Power en Daewoo voor de rechter wegens plagiaat van het ontwerp van de iMac-computer. Deze heeft een zeer eigen vormgeving en is voor Apple een ver koopsucces gebleken. De zogeheten E-Power van het Amerikaanse Future Power en Daewoo Telecom, dochter van het Zuid-Koreaanse conglomeraat Daewoo, lijkt erg op de iMac, maar is een pc met het besturingsprogram ma Windows. De iMac heeft een vloeiende vormgeving en is in 5 kenmerkende kleuren verkrijgbaar. De E-Power is dat ook. Bovendien zitten in beide gevallen de compu ters in de monitor verwerkt, waar de harde schijf en overi ge hardware bij andere computers in een aparte kast zit ten. Apple eist een schadevergoeding en wil dat de E-Power van de markt wordt gehaald.


Je trouwdag hoort de mooiste dag van je leven te zijn, de opmars naar die bruiloft is waarschijnlijk de meest zenuwachtige. Om pre-huwelijk- stress te voorkomen, is op Internet een bruiloftsplanner verschenen. Op deze site kan je, nadat het profiel van jouw mooiste dag is vastgesteld, je budget plannen, to-do-lijstjes maken en ook een jurk, fotograaf en locatie vinden, die vervolgens online te bestellen zijn. Ook de huwelijksreis is via deze site te boeken. (www.confetti.co.uk)

NRC Webpagina's
3 JULI 1999



( a d v e r t e n t i e )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)