U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Koppelen
Wat ben ik saai. Als een vriendin mij tijdens een diner met champagne twee kaartjes voor een cruise zou presenteren (,,verrassing!"), zou ik er veel voor over hebben om niet te hoeven gaan.


T V   V O O R A F :


Rokerige meligheid
,,Kom je uit Rotterdam?", vraagt presentator Jörgen Raymann één van de mensen in de zaal. ,,Nee? O gelukkig, dan hoef ik voor jou niet bang te zijn." Zijn kogelvrije vest gaat uit. Eronder draagt hij een uitbundige Chinese drakenblouse.


F I L M   V O O R A F :


Welcome to the Dollhouse
De titels van de drie films die de Amerikaanse regisseur Todd Solondz (Newark, 1960) tot nu toe maakte zeggen veel over het verloop van zijn carrière. Zijn debuut uit 1989, Fear, Anxiety & Depression, ging geruisloos voorbij. Welcome to the Dollhouse (1995) won de grote juryprijs op het prestigieuze Sundance Festival en werd Solondz' entree tot de internationale filmwereld. Zijn derde film, Happiness, wordt sinds de première in Cannes vorig jaar begeleid door rumoer en verbijstering. De titel getuigt van vileine ironie; de film biedt een staalkaart van ongekend huiselijk onheil. Happiness wordt eind augustus in Nederland verwacht.


NRC Webpagina's
30 APRIL 1999


Videoclip

Webwereld


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)