U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Alles openbaar
We zijn gisteren goed voorbereid. De bommen en vluchtelingen moesten inleveren voor de hoogtepunten uit het groot politieke verhoor. We kregen het allemaal weer te zien op het nieuws: going down op de radar, de bekendmaking van een geheimhoudingsafspraak tussen mensen die er niets mee te maken hadden, het geween van Maij-Weggen, het geknarsetand van luchtvaartbaas Wolleswinkel.


T V   V O O R A F :


De waarheid boven een lijk
Bij Starsky and Hutch denk je aan plateauzolen, jeans met wijde pijpen, overhemden met brede kraag die openstaan tot de navel, een rode Ford Grand Torino. Nostalgie voor dertigers. Die houden dan ook op het internet een bescheiden cultus rond de buddies in leven, vaak in de vorm van homo-erotische lectuur. ,,I need to take a shower.'' ,,Mind if I join you, Hutch?''


T V   V O O R A F :


Verveling
Naar de popmuziekquiz Toppop Yeah! kijk je niet om de quizdeelnemers of om de vragen, maar om de fragmenten uit de oude Toppop- filmpjes. Onder druk van de kijkers heeft de leiding van de AVRO dan ook het wijze besluit genomen voortaan langere fragmenten te tonen.

NRC Webpagina's
22 APRIL 1999


Videoclip

Webwereld


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)