U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   K O R T   N I E U W S
 
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

VS overwegen nu toch inzet grondtroepen
WASHINGTON, 22 APRIL. Onder druk van Groot-Brittannië en Frankrijk stemt de Amerikaanse regering ermee in de inzet van grondtroepen in Kosovo te overwegen. Maar zij zegt ook dat ze nu nog tegen een invasie in Joegoslavië gekant blijft.

Philips noemt eerste kwartaal bemoedigend
AMSTERDAM, 22 APRIL. Het elektronicaconcern Philips heeft naar eigen zeggen een ,,bemoedigend kwartaal'' achter de rug. Ondanks lagere resultaten bij de divisie componenten (beeldbuizen) en bij de productie van chips bleef de winst op het niveau van vorig jaar.

Eigen praktijk specialist dicht
DEN HAAG, 22 APRIL. Medisch specialisten in de academische ziekenhuizen moeten op 1 juni hun particuliere praktijken sluiten. Ze worden daarvoor gecompenseerd met een aangepaste salarisschaal.

Openbaar vervoer Amsterdam plat
AMSTERDAM, 22 APRIL. Het personeel van het Amsterdamse Gemeentevervoerbedrijf (GVB) heeft vanmorgen tijdens de ochtendspits het werk neergelegd. Rond negen uur reden de bussen, trams en metro's weer.

Staatsloterij gaat op Internet
DEN HAAG, 22 APRIL. De Staatsloterij komt met een site op Internet waar gegokt kan worden. De organisatie wil de site opzetten samen met onder andere Holland Casino's, De Lotto en de Postcodeloterij.

'Meer geld voor schouwburgen'
AMSTERDAM, 22 APRIL. De staatssecretaris van Cultuur, R. van der Ploeg, wil in het volgende Kunstenplan (2001-2004) de programmeringsbudgetten van theaters en schouwburgen fors verhogen.

Pepperspray
ROTTERDAM, 22 APRIL. De politiekorpsen Rotterdam-Rijnmond en Brabant-Noord mogen op proef pepperspray gaan gebruiken.

NRC Webpagina's
22 APRIL 1999



( a d v e r t e n t i e s )

NRC Weekeditie voor het Buitenland

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)