U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
NEXT! - Managementblad
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Staatsloterij: gok wagen via Internet
De Staatsloterij komt met een site op Internet waar gegokt kan worden. Dat heeft een woordvoerder van de Staatsloterij desgevraagd bevestigd. De organisatie wil de site opzetten samen met Holland Casino's, De Lotto, Postcodeloterij en Autotote, een Amerikaans bedrijf waar op paardenraces gegokt kan worden.

Mammoetfusie wekt ontzag
Telecom Italia en Deutsche Telekom hebben elkaar gevonden in een fusie die qua omvang de grootste voorbeelden uit de VS naar de kroon steekt. Heeft het startschot geklonken voor een Europese fusiegolf?

Wakker liggen
Naar verluidt wilde de ex-hoofdredacteur van De Groene Amsterdammer, G. van Westerloo, zijn redacteuren wat minder achter het bureau, en vaker op straat zien. Het edele beroep van verslaggever diende in ere te worden hersteld.


Pierre Heijboer, oud-journalist van De Volkskrant, heeft op de site van de Stichting Sociale Databank een chronologisch overzicht samengesteld met de manipulaties en onwaarheden rond de Bijlmerramp. De autoriteiten hebben de burgers misleid, vindt hij. Het overzicht begint op 5 oktober 1992 en is bijgewerkt tot eind januari dit jaar, het moment dat de enquêtecommissie aan de verhoren begon. (plaza.wxs.nl/sdn/bijlmer5.htm)

NRC Webpagina's
22 APRIL 1999



( a d v e r t e n t i e )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)