U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Dia's van China
Bij de kennismaking met president Ziang Zhemin heeft de Koningin het nog niet gezegd, dat woord, mensenrechten. Is toch een beetje te vroeg, zo aan het begin van het bezoek. Buiten is er een koude storm opgestoken en ze hebben het over het weer. Gespannen kijken de delegatieleden aan beide kanten toe. Ja, ja ze lachen, het is gezellig. De kijker weet inmiddels dat China een héél groot land is, véél groter dan Nederland. Met grote problemen. En dan 's avonds aan het banket, zegt Ziang Zhemin het plotseling zelf: ,,Mensenrechten''. Ja echt, ,,Mensenrechten''. Hare Majesteit heeft de tolk duidelijk gehoord.


T V   V O O R A F :


Kijk uit voor GHB
,,Weer een nieuwe uitgaansdrug op de markt!'' De Evangelische Omroep slaat alarm. Er zouden al enkele doden zijn gevallen en een aantal vrouwen zou na gebruik ervan zijn verkracht. Voorwaar geen ongevaarlijk goedje, ben je geneigd te denken. Toch vermag de documentaire niet te boeien of ongerust te maken.


F I L M   V O O R A F :


Teen hunk in Trashtown
De stad werd een beetje mooier toen Johnny's gezicht losjes door de straten was gestrooid. Hij droeg, zichtbaar ongemakkelijk, een doorsnee H & M-bloesje - maar dat is hem onmiddellijk vergeven. Zijn spaarzame stoppeltjes maken alles goed.

NRC Webpagina's
20 APRIL 1999


Videoclip

Webwereld


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)