U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Monica's biecht
Wel twee keer heb ik haar gezien, Monica Lewinsky, in hetzelfde interview bij het Belgische Panorama en bij Barend en van Dorp op RTL4.


R A D I O   V O O R A F :


Multiculti Radio Nu
Het klinkt als een mooi plan: een multiculturele landelijke radiozender. Hilversum is een 'blank' bolwerk en de programma's op de publieke radio worden door allochtone jongeren nauwelijks beluisterd. Op de oubollige educatieve programma's - sinds jaar en dag in het Turks of Arabisch op Radio 5 - wordt alleen door ouderen afgestemd. Conclusie: er is behoefte aan een hippe, jonge zender, gericht op de mengeling van culturen zoals bestaat in de grote steden. Althans, dat vinden Rob Heukels en Willem van Beusekom, respectievelijk de programmaleider en directeur van de Nederlandse Programma Stichting (NPS). Zij vertelden dit gisteren op een NPS-symposium over een nieuwe multiculturele radiozender. Zij willen zo'n zender ,,dolgraag'', praten er al anderhalf jaar over, en hebben een werktitel en een doelgroep bedacht: Radio Nu, voor de Young Urban Culture.


F I L M   V O O R A F :


Frozen
,,We gebruiken ons leven om erachter te komen wat de dood is'', is de weinig opwekkende uitspraak waarmee de beste vriend van de hoofdpersoon van Frozen het thema van deze film samenvat.

NRC Webpagina's
5 MAART 1999


Videoclip

Webwereld


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)