1 Inhoud Radio & Televisie
U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Gemiste treinen
Ziezo, het programma Sync is achter de rug. Misschien had u allang doorgezapt, maar elke woensdagavond om half negen prime time startte de NPS op Nederland 3 filmpjes waarin ,,de relatie tussen beeld en muziek centraal staat''.


T V   V O O R A F :


Esoterisch stoom afblazen
Voordat we nu weer om het hardst gaan roepen dat onze beschaving aan het instorten is: de managers die vanavond in Zembla meedoen aan New Age-cursussen maken een volmaakt onschadelijke indruk.


F I L M   V O O R A F :


China moon
Geen genre zo geliefd en daarom zo uitgebuit als de film noir. De seks is altijd broeierig, het geweld immer bloedeloos en gestileerd, en de ontknoping gegarandeerd verrassend. De thriller China moon, die gretig leunt op het genre, bewijst maar weer eens dat de hoogtijdagen van de film noir nooit meer wederkeren. Liefhebbers moeten daarom aan hun trekken komen door de tape van The Maltese falcon (1941) nog maar een keer in de videorecorder te stoppen - op het grote doek zijn dit soort klassiekers zelden te zien. China moon biedt vanavond hooguit een schouder om op uit te huilen.

NRC Webpagina's
1 OKTOBER 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)