U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
( a d v e r t e n t i e )        
Pellegrom
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

NOS en Canal+ ruziën over uitzenden topvoetbal
De NOS en abonneezender Canal+ liggen met elkaar in de clinch om de uitzendrechten van voetbalwedstrijden uit de Champions League en de Spaanse en Engelse competitie.

Adverteerder bij RTL kan mogelijk geld terugkrijgen
Televisiezender RTL4 moet haar adverteerders over de maanden september en oktober hoogst waarschijnlijk bijna twee miljoen gulden terugbetalen.

AT5 vraagt om gesprek
Hoofdredacteur T. van Dijk van de Amsterdamse lokale nieuwszender AT5 heeft burgemeester Patijn gevraagd te bemiddelen in een conflict met de gemeente.

Zeven miljoen gulden voor Nederlandse film
Met een belofte van zeven miljoen gulden, drie koninklijke onderscheidingen en een sigaar uit eigen doos voor de Nederlandse film heeft staatssecretaris Rick van der Ploeg van Cultuur gisteren in Utrecht het achttiende Nederlands Film Festival geopend.

Gok op klapper van de eeuw
Speculeren op de klapper van de eeuw. Levensverzekeraar Royal Nederland ziet het gat in de markt en schotelt beleggers een Millennium Fonds voor. Het risico van een ineenstortende beurs ten gevolge van 'Y2K' wordt daarmee afgedekt.

Telfort komt vervroegd met mobiele telefonie
Telfort zet volgende week al voet op de Nederlandse mobiele-telefoniemarkt. Het bedrijf van British Telecom en NS zou aanvankelijk in november beginnen.

Samen het bed opkloppen
,,Waar boeken worden verboden, worden ook mensen verboden'', schrijft Andreas Sinakowski in zijn boek Na een lang rokend zwijgen.


Iedereen raakt wel eens een e-mail of een belangrijk document op zijn eigen computer kwijt. De zoekmachine AltaVista heeft een gratis programma uitgebracht waarmee je je eigen computer kunt doorzoeken. AltaVista Discovery (305 kilobytes) indexeert alle woorden op de harde schijf en gebruikt de op de computer aanwezige browser om gevonden documenten (teksten, spreadsheets, e-mailberichten) te laten zien.
(discovery.altavista.com)

NRC Webpagina's
24 SEPTEMBER 1998




( a d v e r t e n t i e s )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)