U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
 
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Bevalling met een missie op Internet
Ten minste vijftigduizend Amerikanen hebben gisteren geprobeerd via Internet gade te slaan hoe de veertigjarige Elizabeth haar zoon Sean ter wereld bracht. De bevalling had plaats in een ziekenhuis in Orlando in de staat Florida en was live te volgen op de website van America's Health Network.



Egyptische romantiek met een cybergirl
Er zijn in twee jaar tijd meer dan tien cybercafés in Kairo gekomen. Het zijn vooral ongetrouwde jongeren onder de dertig die er gebruik van maken - de meesten om met de andere sekse te corresponderen.



De zoet smakende wraak van Endemol
Vier televisiesterren verruilen de commerciële televisiestations RTL4 en Veronica voor het concurrerende SBS6. De wraak van Endemol?



Paniek bij RTL
Een gedenkwaardig zinnetje, gisteravond uitgesproken door Pia Dijkstra in het NOS-Journaal: ,,RTL tracht Willibrord Frequin nog te behouden.''



WK-leed (leve de radio)
Waarvoor zou de Nederlandse publieke televisie al die reclame-inkomsten in verband met het Wereldkampioenschap voetbal toch gebruiken?




De Internetaanbieder World Online heeft een hackwedstrijd uitgeschreven. De eerste die erin slaagt op een machine van World Online binnen te dringen krijgt 15.000 gulden. (www.worldonline.nl) Het Deltateam heeft al enkele computers van World Online gekraakt, zo is op hun homepage te lezen. Als bewijs laat het team enkele documenten met wachtwoorden zien. Als ze winnen gaat het geld naar Unicef. (robert.www.cistron.nl/teamdelta)

NRC Webpagina's
17 JUNI 1998



( a d v e r t e n t i e )
Oracle - Firesite

Heineken Trophy

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)