U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
Doodmoe
,,Eén ding hebben we hier vanavond wel geleerd: het is een ziekte.''Zo besloot Paul Witteman gisteravond zijn uitzending van B&W over ME. Daarmee is het laatste woord gesproken. We kunnen er verder wel over ophouden, de discussie in de medische wereld is overbodig geworden: ME is dus een ziekte.


T V   A C H T E R A F :


Seinfeld eindigt in moralisme
Amerika's populairste tv-serie heeft er na negen seizoenen dan eindelijk aan moeten geloven. Gisteren werd de laatste aflevering uitgezonden van Seinfeld , de fameuze 'show about nothing'. En de grote verrassing was dat de sitcom die zich op voor liet staan nooit te moraliseren, deze 75 minuten durende finale in het teken stond van grote thema's als: hoogmoed komt voor de val, alle kwaad wordt gestraft en wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet.


F I L M   V O O R A F :


J'embrasse pas
Goedgemutst, vol grootse verwachtingen en nogal onnozel laat Pierre zijn geboortedorp in de Franse Pyreneeën voor wat het is. Nadrukkelijk distantiëert hij zich van zijn ouders. Hij wil een heel ander leven gaan leiden. Hij gaat naar Parijs!

NRC Webpagina's
15 MEI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)