U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
Verloren vrouw
Tegen sommige non-fictie is geen fictie opgewassen. Neem het 'waar gebeurde' levensverhaal van Sergej Maduev, verfilmd in de Russische documentaire De list van de wolf. Het Humanistisch Verbond zond er gisteren het eerste deel van uit. Wie het heeft gemist, kan ik aanraden de draad volgende week alsnog op te pakken.


T V   V O O R A F :


Japans enfant terrible
Bedachtzaam kneedt Beat Takeshi voor de camera's in een borstprothese: ,,Komen er bij jullie nou ook mannen langs die hiermee hun - piep - een stukje groter willen maken?'' ,,Natuurlijk!'', luidt enthousiast het antwoord van de voormalige medewerkster van een 'bekend' ziekenhuis.


F I L M   V O O R A F :


SBS en de natuurwet
SBS6 heeft de politiek ontdekt. Gisteravond om kwart voor elf ging het in Hart van Nederland plotseling over Bolkestein. De nieuwsleester kondigde een item aan waarin Frits Bolkestein kiezers (de straatvariant) zou ontmoeten. In de marge van een bedrijvenbeurs verscheen hij voor de camera. Geen plek voor doorsnee kiezers, maar dat was buiten de Hollandse inventiviteit van de Telegraaf onder de journaals gerekend. De kiezer verscheen op video.

NRC Webpagina's
23 APRIL 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)