U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

N O O I T   M E E R   Z A P P E N :
Symptomen van schizofrenie
Indien de woekering van televisiekanalen iets heeft bijgedragen aan de beschaving, dan is het wel de onherroepelijke splitsing van de werkelijkheid. Het is niet zonder belang dit vast te stellen in de eeuw waarin de geheimen van het gespleten atoom en van de gespleten persoonlijkheid werden doorgrond. En het is zeker van belang dit vast te stellen om de symptomen van schizofrenie te kunnen begrijpen die de beeldbuis gisteravond vertoonde.


T V   V O O R A F :


Weekeindje evolutie voor liefhebbers
Sportliefhebbers worden regelmatig vergast op weken vol voetbal of schaatsen, maar liefhebbers van natuurfilms of wetenschap moeten hun programma's met de gids in de hand meestal moeizaam bij elkaar zien te sprokkelen. Ditmaal komt de BBC exclusief aan hun wensen tegemoet door een heel weekeind, vandaag begint het al, te wijden aan Charles Darwin en de evolutie. Tien programma's, enigszins verspreid over deze drie dagen, met daar tussendoor kortere flitsen met Natural selections.


F I L M   V O O R A F :


De tranen van Castro
Als een afstudeerproductie van de Nederlandse Film en Televisie Academie tijdens het Nederlands Film Festival zowel een Gouden Kalf voor Beste Korte Documentaire als voor Beste Acteur in de wacht weet te slepen, dan moet er wel iets bijzonders mee aan de hand zijn.

NRC Webpagina's
27 MAART 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)