U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
Hoe maken we de dingen beter?
Stomtoevallig viel ik gistermiddag midden in Het vragenuurtje bij de NOS, het rechtstreekse verslag van het wekelijkse vragenuurtje in de Tweede Kamer. Het ging over de omstreden overheidssteun aan Philips, waarover deze krant enkele onthullende artikelen heeft gepubliceerd.


T V   V O O R A F :


Verwarde Jezus hutspot
Okee, ik heb de als god verheerlijkte Indiase goeroe Sai Baba in een BMW zien wegrijden. Ik heb een toerist in korte broek door Wells Cathedral zien lopen, en ik heb een Duitse theologe enthousiast over hindoetempels horen vertellen. Verder heb ik een Indiase benedictijner monnik zien mediteren bij een boeddha-achtig beeld van Christus èn heb ik de Indiase christenen in de kathedraal van Calcutta knettervals psalmen horen zingen, nog net te horen boven het getjilp uit van de tropische vogels waarmee de kathedraal kennelijk ook gevuld was.


F I L M   V O O R A F :


Always
Volgende week wordt in het Nederlands Congres Centrum in Den Haag de laatste voorstelling gespeeld van Joe, de mega-musical van Nederlandse makelij die door producent Joop van den Ende werd gemodelleerd naar de grote buitenlandse voorbeelden. Daarmee komt er eerder een eind aan dan de bedoeling was. Volgens het aanvankelijke plan zou de productie nog tot in juni worden doorgespeeld, maar de publieke belangstelling was niet groot genoeg om die gok te wagen.

NRC Webpagina's
18 MAART 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)