U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
Op zoek naar een ander beroep
Het besef het verkeerde beroep te hebben gekozen, kan plotseling in volle hevigheid aan een mens beginnen te knagen. Ik had het bij het zien van de reportage over voetbalmakelaars in Zembla.


T V   V O O R A F :


Fundamentalisten onder elkaar
Fundamentalisten over fundamentalisten. Dat belooft wat! De EO begint vanavond een driedelige serie over de islam. Een heroplevende islam maakt zich klaar maakt voor de confrontatie met zijn vijand, het Westen, zo heet het aan het begin van deel 1. Storten het Westen en de Islamwereld zich blind in een nieuwe confrontatie, een 'nieuwe koude oorlog', aldus de EO-commentator bij deze van oorsprong Britse productie.


F I L M   V O O R A F :


Fresh
Geen fuck, geen bitch, geen rap, geen hiphop, geen schietpartij uit de rijdende auto, geen undercover agent die er hipper uitziet dan de hipste gangster. Eerst is er blauwe lucht met een dreigende synthesizersymphonie, dan schuiven er twee huizen aan, dan nog twee, dan een straat, stoplichten, een bankje, een prullenbak en ten slotte puilt de prullenbak uit, waait het vuil over straat en zijn de muren volgespoten met graffiti.

NRC Webpagina's
9 JANUARI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)